5 wijn-spijs tips voor Dry January diners

5 wijn-spijs tips voor Dry January diners
  1. Saboritz Spumante & Lichte Salade
    Deze soepele bubbel, gemaakt van de prosecco druif, is de perfecte metgezel van een frisse salade. De tonen van peer en groene appel passen perfect bij een knapperige mix van groene bladeren, verse kruiden, en misschien wat geroosterde noten of fruit. Past ook top bij kreeft of schaaldieren als je zin hebt in iets uit de zee!
  2. Cognato Red & Beet Wellington
    Deze mix van Cabernet Sauvignon en Cinsault druiven smaakt uitstekend in combinatie met stevige vegetarische gerechten zoals een Beet Wellington. Ook met gegrild vlees of vega opties is deze Zuid-Afrikaanse een perfecte match.
  3. Giesen New Zealand Merlot & Tapas
    Een expressieve wijn die goed samengaat met tapas of harde kazen als Manchego en Pecorino. Deze soepele Nieuw-Zeelander is ook lekker bij kip, varkens- en kalfsvlees.
  4. Ara Zero Sauvignon Blanc & Kip Tropical
    Deze volle Nieuw-Zeelander met tropische tonen is op z’n best in gezelschap van kip met exotisch fruit, vis of zeevruchten. Ook bij fruitige desserts zoals een citroentaart of passievruchtpavlova is het een topper.
  5. Saicho Hojicha & Sushi
    Op zoek naar iets geheel anders? De tonen van Nori zeewier, geroosterde hazelnoot en een delicate rooksmaak maken de Hojicha Sparkling Tea de perfecte match voor sushi. Maar ook met paddenstoelen risotto vormt deze bijzondere thee een mooie combi.

Check onze menu kaart voor meer heerlijke wijn-spijs combinaties