Een kijkje in het glas: Het alcoholvrije merk Sapinca

Sapinca organic fruit elixir

Een kijkje in de wereld van Sapinca, een merk dat jou zeker gaat verrassen. Sapinca valt onder onze alternatieve categorie van gemberdranken. Al eens bij stil gegaan hoe je gember allemaal kan gebruiken in je drank? Stel je voor: een heerlijke cocktail, een gembershot of gewoon shotje gember door je spa rood. Gember kan je voor zo veel verschillende dingen gebruiken, dit is Sapinca ten voeten uit!


Sapinca neemt ons mee op een avontuurlijke reis terug in de tijd, naar de roots en vruchten van Latijns-Amerika die ooit bekend stonden om hun medicinale krachten en onweerstaanbare smaken ten tijde van de Inca's. Dit merk heeft deze oude schatten herontdekt en getransformeerd tot magische elixirs, boordevol smaak en zonneschijn, helemaal biologisch, veganistisch, puur natuur en ja, je raadt het al, helemaal zonder alcohol.

Het verhaal begint bij Diederick Evers, een echte smaakavonturier en ondernemer in hart en nieren. Opgroeiend in de keuken van zijn moeder, een gerenommeerde chef in Amsterdam, ontwikkelde hij al vroeg een passie voor koken, proeven en creëren. Deze passie leidde hem uiteindelijk naar de creatie van Sapinca, geïnspireerd door zijn culinaire reizen en de vraag naar een smaakvol, alcoholvrij alternatief tijdens de kookworkshops van zijn moeder​​.

Sapinca biedt twee betoverende blends: het Organic Root Elixir en het Organic Fruit Elixir. Elk met een unieke samenstelling die jouw smaakpapillen op een sensationele smaakexpeditie neemt. De Root Elixir combineert krachtige wortelsoorten zoals gember, kurkuma, maca en ashwagandha, terwijl de Fruit Elixir je trakteert op exotische vruchten zoals roze pitaya, papaja en açaí. Beide elixirs nodigen je uit om te experimenteren en je eigen favoriete Sapinca-momenten te creëren​.