Doorgaan naar inhoud

Ruilen en Retourneren

Retourbeleid

We willen dat je de beste winkelervaring bij ons hebt en daarom hanteren we een retourbeleid van 21 dagen. Je kunt een retour aanmelden door een bericht te sturen naar hello@nixennix.com.
-
Stuur het product na goedkeuring zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 21 dagen na ontvangst van alle producten in jouw bestelling, terug naar het adres van:
NIX & NIX
Afdeling Retouren  
Schipholpoort 100
2034 MC Haarlem, Nederland
-
Zorg ervoor dat de originele verpakking onbeschadigd is bij het retourneren. Bij producten die onvolledig, beschadigd of open zijn of die andere slijtageverschijnselen vertonen zal NIX & NIX deze waardevermindering in mindering moeten brengen op het totale terug te betalen bedrag. Alleen NIX & NIX is gerechtigd de waardevermindering te bepalen.
-
Het retourbeleid is niet voorzien voor goederen die ook zijn uitgesloten van het herroepingsrecht, zoals verzegelde goederen die niet geschikt zijn voor retournering om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en die na levering niet zijn verzegeld.
-
NIX & NIX zal het betaalde bedrag, binnen 30 dagen na ontvangst van het (de) geretourneerde product(en) terugbetalen. In het geval van een gedeeltelijke retourzending, vergoeden wij alleen de kosten van het geretourneerde product.