Doorgaan naar inhoud

Veelgestelde vragen

Waar is De Eerste Alcoholvrije Slijterij van Nederland te vinden?

Onze slijterij heeft op 9 juli de deuren geopend op de Grote Houtstraat 110 in Haarlem. Graag zien we je daar.

<0,5% Alcohol?

NIX & NIX is de specialist in alcoholvrije producten. In heel veel dagelijkse producten zit een klein beetje alcohol. Zo zit er in een rijpe banaan, brood of een glas fruitsap een klein beetje alcohol. Dit komt door de natuurlijke gisting die in producten en in jouw eigen lichaam voorkomt. Alle producten met minder dan 0,5% alcohol vallen niet onder de alcoholwet en volgens de warenwet mag er door natuurlijke gisting maximaal 0,5% alcohol in producten zitten. Wij geven bij onze producten duidelijk aan wat het alcoholpercentage is. 

Informatie over verzendingen

Bij NIX & NIX doen we ons best om jouw bestelling op werkdagen binnen 48 uur te bezorgen via POSTNL. Gedurende vakantieperioden en nationale vrije dagen kunnen verzendtijden vertraagd zijn. De kosten van transport binnen Nederland worden bij afrekening berekend. 

Momenteel verschepen we niet buiten Nederland.

Wanneer jouw order is aangemeld bij POSTNL ontvang je een track en trace code om de zending te volgen.

Verzendkosten

Verzending is gratis als je voor €49,98 of meer aankoopt. Onder dit bedrag vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95 voor Nederlandse bestellingen. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de grootte van de bestelling en zullen bij afrekening weergegeven worden. 

Locaties

Je kan onze mooie dranken in onze slijterij kopen op de Grote Houtstraat 110 in Haarlem en online. Online werken wij met onze vertrouwde partner POSTNL om zo snel mogelijk onze mooie dranken bij jou in het glas te krijgen. 

Problemen bij bestelling of levering. 

Als er iets misgaat tijdens de bestelling, betaling of levering van jouw producten neem dan even contact met ons op via hello@nixennix.com. We zullen je dan zo snel en goed mogelijk helpen.

Ruilen en retouren.

Voor informatie over ruilen en retouren verwijzen wij graag naar ons Retourbeleid

Wat is de huidige status van mijn bestelling?

Je kunt de status van jouw bestelling eenvoudig checken via de verzendbevestiging die je per email ontvangt. Deze email bevat een Track & Trace code waarmee je kunt volgen wanneer jouw bestelling wordt afgeleverd. 

Producten geschikt voor zwangere vrouwen.

De meeste producten die we verkopen zijn geschikt voor zwangere vrouwen. Er zijn echter producten waar Ginseng of CBD inzitten waarbij gebruik wordt afgeraden als je zwanger bent. In de ene alcoholvrije wijn zit maximaal 0,5% alcohol en in sommige zit 0,0%. Wij proberen dit zoveel mogelijk aan te geven bij de product omschrijving. We raden je aan om ook zelf goed te checken of het product voor je geschikt is.