Vacature logistiek medewerker

Logistiek medewerker bij NIX&NIX – De Eerste Alcoholvrije Slijterij van Nederland

WE LOVE LIFE, WE LOVE EVERY PART OF IT! What about you?

LOGISTIEK MEDEWERKER NIX&NIX AMSTERDAM (Sloterdijk)

NIX&NIX groeit! We openen nieuwe slijterijen en onze webshop draait overuren. Veel leveringen om te verwerken in ons magazijn in Amsterdam (Sloterdijk). Met de decembermaand voor de deur komen we handen te kort. We zoeken daarom een logistiek medewerker met spierballen die kan helpen met het uitladen en inruimen van onze producten. Ook kun je overweg met een bestelbus om bestellingen af te kunnen leveren. Uren in overleg.

De lekkerste alcoholvrije wijnen, speciaal biertjes en spirits maar ook mooie cadeau pakketten en cocktailshakers worden bij ons besteld. Je helpt bij het uitladen hiervan en het optimaal wegzetten in onze schappen. Jij weet hoe je efficiënt de orders kunt verwerken en pakketten kunt inpakken.

 Ben jij:

  • Fit voor het sjouwen in het magazijn?
  • In het bezit van rijbewijs B?
  • Slim en nauwkeurig in het verwerken van orders?
  • Behulpzaam, proactief en flexibel?

 Dan ben jij degene die we zoeken!

Wij bieden

Een baan bij De Eerste Alcoholvrije Slijterij van Nederland! Wij blijven groeien en jij groeit met ons mee.

  • Startdatum: zo snel mogelijk
  • Salaris: € 9,00 - € 15,00 bruto per uur (inclusief vakantiedagen en vakantiegeld)
  • Reiskostenvergoeding
  • Personeelskorting
  • Flexibel werkrooster

 Over NIX & NIX

Er zijn zoveel fantastische dingen om te ervaren in het leven. Een zonsopgang met je geliefde, hardlopen over de hei, feesten, lachen met je vrienden tot diep in de nacht, reizen, ontbijten met je gezin. We willen het allemaal volledig meemaken. Onze reis heeft ons geleerd dat het mogelijk is om die mooie avond en die mooie ochtend te hebben. De reis die werd voortgedreven door de wens voor een vrijer, gezonder, creatiever leven. Een leven dat we kunnen creëren door meer te genieten van alcoholvrije dranken in plaats van alcoholische.

Wij willen, samen met jou, de brug zijn tussen het beste aanbod van alcoholvrije dranken en de consument op zoek naar een lekker alternatief.

Kom bij ons werken

We hebben plezier, zijn innovatief en ondernemend. Geloof jij hier ook in en heb je zin in een nieuw avontuur? We horen graag van je! Stuur een mail met CV naar werken@nixennix.com.