Doorgaan naar inhoud
Origineel kerstpakket of relatiegeschenk? Geef dit jaar Nix kado
Origineel kerstpakket of relatiegeschenk? Geef dit jaar Nix kado

Startup Startersfunctie

WE LOVE LIFE, WE LOVE EVERY PART OF IT! What about you?

Ben je net afgestudeerd en heb je interesse in het ondernemerschap? Hoe je begint, wat het je kost en wat het je oplevert. NIX&NIX - De Eerste Alcoholvrije Slijterij van Nederland biedt een starters functie waarin je het ondernemerschap in een startup van dichtbij meemaakt. Met een uniek concept, groot aanbod en een groeiend aantal slijterijen, zijn wij klaar om de alcoholvrije markt te veroveren. Ben jij benieuwd wat hier allemaal bij komt kijken?

Wij laten jou zien hoe onze dagen eruitzien, hoe we begonnen zijn, welke doelen we hebben en wat we hiervoor moeten doen en laten. Geen dag is hetzelfde voor een ondernemer en er zijn veel verschillende taken. Van onderhandelen tot het vinden van vastgoed, van marketing tot bezorger, van werkgever tot boekhouder. Het gaat met vallen en opstaan. Successen worden gevierd en van een verkeerd besluit leren we. Enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn een must.

We hebben slijterijen in Haarlem, Amsterdam en Amersfoort en Tilburg. Op het hoofdkantoor in Amsterdam (Sloterdijk) werken we met een team van 10 medewerkers waaronder de 2 eigenaren. Verder wordt het team op korte termijn aangevuld met een marketingmanager, assortiment manager en een finance medewerker.

Taken

De taken en projecten kunnen heel divers zijn en aangepast worden in de loop van de tijd. Met een groeiend bedrijf komen er steeds nieuwe onderwerpen en uitdagingen voorbij. Het kan ook zijn dat jij een goed idee hebt dat je verder kunt gaan uitwerken. Veel te doen en dus te leren. En om verantwoordelijkheid te nemen en te krijgen, proactief te zijn en out of the box met ons verder te bouwen.

Over NIX & NIX

Er zijn zoveel fantastische dingen om te ervaren in het leven. Een zonsopgang met je geliefde, hardlopen over de hei, feesten, lachen met je vrienden tot diep in de nacht, reizen, ontbijten met je gezin. We willen het allemaal volledig meemaken. Onze reis heeft ons geleerd dat het mogelijk is om die mooie avond en die mooie ochtend te hebben. De reis die werd voortgedreven door de wens voor een vrijer, gezonder, creatiever leven. Een leven dat we kunnen creëren door meer te genieten van alcoholvrije dranken.

We zoeken

Jou! Als dit het profiel is waar je naar opzoek bent en je niet kunt wachten om met ons mee te groeien.

We bieden

  • Een baan voor 40 uur per week
  • Salaris: € 2.200 bruto per maand
  • Reiskostenvergoeding
  • Personeelskorting

We horen graag van je! Je kunt een mail met CV en korte motivatie sturen naar werken@nixennix.com