Startup Startersfunctie

WE LOVE LIFE, WE LOVE EVERY PART OF IT! What about you?

Ben je net afgestudeerd en heb je interesse in het ondernemerschap? Hoe je begint, wat het je kost en wat het je oplevert. NIX&NIX - De Eerste Alcoholvrije Slijterij van Nederland biedt een starters functie waarin je het ondernemerschap in een startup van dichtbij meemaakt. Met een uniek concept, groot aanbod en een groeiend aantal slijterijen, zijn wij klaar om de alcoholvrije markt te veroveren. Ben jij benieuwd wat hier allemaal bij komt kijken?

Wij laten jou zien hoe onze dagen eruitzien, hoe we begonnen zijn, welke doelen we hebben en wat we hiervoor moeten doen en laten. Geen dag is hetzelfde voor een ondernemer en er zijn veel verschillende taken. Van onderhandelen tot het vinden van vastgoed, van marketing tot bezorger, van werkgever tot boekhouder. Het gaat met vallen en opstaan. Successen worden gevierd en van een verkeerd besluit leren we. Enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn een must.

We hebben slijterijen in Haarlem, Amsterdam en Amersfoort en Tilburg. We runnen een e-comm platform (daar ben je nu) en verkopen onze dranken aan de beste restaurants en vooruitstrevendste retailers. Op het hoofdkantoor in Amsterdam (Sloterdijk) werken we met een dynamiek team van 10 mensen. 

Taken

De taken en projecten zullen divers zijn en constant aangepast aan de verandering van het bedrijf. Met een groeiend bedrijf komen er steeds nieuwe onderwerpen en uitdagingen voorbij. Loop jij warm om een logistiek systeem neer te zetten? Of juist die belangrijke klant binnen te halen? Wij staan open om jou te laten floreren en nieuwe dingen te leren. Het kan ook zijn dat jij een goed idee hebt. Super! We geven je de ruimte om het uit te werken. Veel te doen en dus te leren. En om verantwoordelijkheid te nemen en te krijgen, proactief te zijn en out of the box met ons verder te bouwen.

Over NIX & NIX

Er zijn zoveel fantastische dingen om te ervaren in het leven. Een zonsopgang met je geliefde, hardlopen over de hei, feesten, lachen met je vrienden tot diep in de nacht, reizen, ontbijten met je gezin. We willen het allemaal volledig meemaken. Onze reis heeft ons geleerd dat het mogelijk is om die mooie avond en die mooie ochtend te hebben. De reis die werd voortgedreven door de wens voor een vrijer, gezonder, creatiever leven. Een leven dat we kunnen creëren door meer te genieten van alcoholvrije dranken.

We zoeken

Jou! Ondernemend/gedreven/enthousiast. Is dit het profiel waar je naar op zoek bent? 

We bieden

  • Een baan voor 40 uur per week
  • Competitief salaris
  • Directe zelfontwikkeling en groei
  • En veel meer

We horen graag van je! Je kunt een mail met CV en korte motivatie sturen naar werken@nixennix.com