Logistiek Manager

Logistiek Manager

WE LOVE LIFE, WE LOVE EVERY PART OF IT! What about you?

Logistiek Manager

Logistiek bij Nix is uitdagend. We leveren via onze webshop in Nederland maar ook in andere landen van Europa. We halen en sturen pallets en containers van en naar overal. Duitsland, UK, Zweden, Denemarken, Canada, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika. Geen plek is te ver om de beste dranken in de wereld te vinden. We hebben ook nog eigen slijterijen die we beleveren en andere retailers en horeca partijen waar we dranken naar brengen of verzenden. Een hoop te doen, een hoop te leren!

 

Daarom zijn we op zoek naar een hands-on logistiek manager die constant probeert de dingen slimmer te doen. Je staat midden in de operatie en bent verantwoordelijk voor de logistieke processen. Is het niet gelukt om iets te leveren? Dan ben je niet te beroerd om zelf in de auto te springen.

Je team bestaat uit webshop inpakkers en flexibele chauffeurs. Je onderhandelt en onderzoekt zelf met welke logistieke partners je samenwerkt. Samen met de assortiment manager stem je af of er dranken opgehaald moeten worden of juist moeten worden geleverd. Met de B2B manager spreek je af hoe, wanneer en op welke manier je onze zakelijke klanten levert. Je denkt na over alle processen en verbeteringen. Successen worden gevierd en van een verkeerd besluit leren we. Enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn een must.

Ben jij:

  • (net) afgestudeerd in de richting van logistiek (min. HBO) en op zoek naar je eerste of tweede baan?
  • net zo enthousiast over alcoholvrije dranken als wij?
  • geïnteresseerd in het ondernemerschap wat bij een dynamische start-up komt kijken?
  • proactief, gedreven en denk je graag ook out of the box? 

Dan ben jij degene die we zoeken!

Wij bieden

Een baan (of bijbaan) bij De Eerste Alcoholvrije Slijterij van Nederland! Wij blijven groeien en jij groeit met ons mee. 

  • Verwachte startdatum: zo snel mogelijk, in overleg
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
  • Pensioendeelname
  • Reiskostenvergoeding
  • Personeelskorting
  • Én cocktail workshops waarbij je leert de lekkerste alcoholvrije cocktails te maken

 Over NIX & NIX

Er zijn zoveel fantastische dingen om te ervaren in het leven. Een zonsopgang met je geliefde, hardlopen over de hei, feesten, lachen met je vrienden tot diep in de nacht, reizen, ontbijten met je gezin. We willen het allemaal volledig meemaken. Onze reis heeft ons geleerd dat het mogelijk is om die mooie avond en die mooie ochtend te hebben. De reis die werd voortgedreven door de wens voor een vrijer, gezonder, creatiever leven. Een leven dat we kunnen creëren door meer te genieten van alcoholvrije dranken in plaats van alcoholische.

Wij willen, samen met jou, de brug zijn tussen het beste aanbod van alcoholvrije dranken en de consument op zoek naar een lekker alternatief.

Kom bij ons werken

We hebben plezier, zijn innovatief en ondernemend. Geloof jij hier ook in en heb je zin in een nieuw avontuur? We horen graag van je! Stuur een mail met CV naar werken@nixennix.com.

Heb jij een net wat ander profiel, maar word je wel heel enthousiast van het lezen van deze vacature, reageer dan ook. We staan er voor open om jouw talenten te ontdekken en te onderzoeken of er een match is.