Dry January

Dry January

De feestdagen zijn weer ten einde. Het is een nieuw jaar met nieuwe kansen en ervaringen. De kans om dingen uit te proberen en een nieuwe mening te vormen. Dry January is zo'n kans. Een periode waarin je de alcohol even in de kast laat staan en je lichaam en geest tot rust kan laten komen. Een mogelijkheid om te ervaren hoe bijzonder een periode kan zijn als je totaal geen alcohol drinkt. 

Met NIX & NIX zorgen wij voor de lekkerste dranken. Dit kan je helpen om tijdens dry january iets lekkers te kunnen drinken tijdens een borrel, etentje of feestje. Het geeft je ook de mogelijkheid om gedurende een paar weken nieuwe smaken te ontdekken. Misschien maak je eigen drankjes of ga je voor alcoholvrije bieren, wijnen of cocktails.

Wij denken dat een periode waarin je niet drinkt, zoals dry january, een mooie kans is om je lichaam en geest even ruimte te geven. Wij denken óók dat dit een mogelijkheid is om te ontdekken hoe goed alcoholvrije dranken tegenwoordig zijn. Wellicht krijg je daarvan de juist inspiratie om gedurende de rest van 2022 ook minder alcohol te drinken.

Gedurende dry january verwelkomen we je graag in onze slijterijen in Haarlem, Amsterdam, Amersfoort, Tilburg en online. We staan klaar om je de beste dranken te adviseren.

Wat je ervaring met dry january ook is, wij horen graag je verhaal via hello@nixennix.com