De Eerste Alcoholvrije Slijterij van Nederland

NIX & NIX Winkel in Haarlem, de eerste alcoholvrije slijter in Nederland.

We zijn super excited! De Eerste Alcoholvrije Slijterij van Nederland is nu open op de Grote Houtstraat 110 in Haarlem.

De Slijterij heeft de volgende openingstijden:

  • Dinsdag 12:00 tot 18:00
  • Woensdag 12:00 tot 18:00
  • Donderdag 12:00 tot 18:00
  • Vrijdag 10:00 tot 18:00
  • Zaterdag 10:00 tot 18:00
  • Zondag 12.00 tot 17:00

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met lekkere alcoholvrije dranken. Via onze webshop www.nixennix.com bieden we mensen de mogelijkheid om dranken online te bestellen. 
Met een fysieke locatie hebben we de weg in geslagen om het grote publiek een unieke verzameling alcoholvrije dranken te laten proeven en ervaren.

De collectie in de slijterij bestaat uit bieren, wijnen, borrel alternatieven zoals gins en rums, en mixdranken. Onze gasten kunnen in de slijterij van NIX en NIX al deze unieke dranken ontdekken, kopen en direct meenemen. Ook is er de mogelijkheid om gekoelde bieren en wijnen aan te schaffen om direct te nuttigen.  

In de slijterij kan je vaak allerlei drankjes proeven. Dus als je op zoek bent om met een paar vrienden of familieleden je onder te dompelen in alcoholvrij kan dat hier goed. Of als je bijvoorbeeld op zoek bent naar iets voor een alcoholvrije babyshower. 

Voor onze slijterijen en organisatie zijn we altijd op zoek naar goede collega's. Ben jij zelf (of ken je iemand) die goed connect met mensen, gelooft in de categorie alcoholvrij en met ons een succes wil maken van De Eerste Alcoholvrije Slijterij van Nederland? Mail ons dan op werken@nixennix.com!