Doorgaan naar inhoud
Wij kunnen open blijven. Lees hier over de slijterijen en ophalen van online orders.
Wij kunnen open blijven. Lees hier voor ophalen in Amsterdam.
De Derde Alcoholvrije Slijterij van Nederland - Leiderdorp

De Derde Alcoholvrije Slijterij van Nederland - Leiderdorp

Tja, na de tweede moest de derde er natuurlijk ook komen😀! De Derde Alcoholvrije Slijterij van Nederland is nu open. Je kunt ons vinden op Winkelhof 48 in Leiderdorp.

Wij zijn tijdens de lockdown open.

De Slijterij heeft de volgende openingstijden:

 • Maandag 12.00 tot 17.00
 • Dinsdag 9.30 tot 17:00
 • Woensdag 9.30 tot 17:00
 • Donderdag 9.30 tot 17:00
 • Vrijdag 9.30 tot 17.00
 • Zaterdag 9.30 tot 17:00
 • Zondag 12.00 tot 17:00 (alleen op koopzondagen) *zondag 19 December gesloten.

  Onze missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met lekkere alcoholvrije dranken. Via onze webshop www.nixennix.com bieden we mensen de mogelijkheid om dranken online te bestellen.
  De collectie in de slijterij bestaat uit bieren, wijnen, borrel alternatieven zoals gins en rums, en mixdranken. Onze gasten kunnen in de slijterij van NIX en NIX al deze unieke dranken ontdekken, kopen en direct meenemen. Ook is er de mogelijkheid om gekoelde bieren en wijnen aan te schaffen om direct te nuttigen. In de slijterij kan je vaak allerlei drankjes proeven. Dus als je op zoek bent om met een paar vrienden of familieleden je onder te dompelen in het beste van alcoholvrij kan dat hier goed. Of als je bijvoorbeeld op zoek bent naar iets voor een alcoholvrije babyshower.

  Voor onze slijterijen en organisatie zijn we altijd op zoek naar goede collega's. Ben jij zelf (of ken je iemand) die goed connect met mensen, gelooft in de categorie alcoholvrij en met ons een succes wil maken van NIX & NIX? Mail ons dan op werken@nixennix.com!
 • Vorig artikel De Vierde Alcoholvrije Slijterij van Nederland: CityPlaza (Nieuwegein)
  Volgend artikel De Tweede Alcoholvrije Slijterij van Nederland - Middenwaard 1