De 1e Alcoholvrije Slijterij van Nederland en de 2e, 3e en de 4e!

De 1e Alcoholvrije Slijterij van Nederland en de 2e, 3e en de 4e!

De Eerste Alcoholvrije Slijterij van Nederland in de Grote Houtstraat 110 in Haarlem.

  De Tweede Alcoholvrije Slijterij van Nederland in Middenwaard 1 in Heerhugowaard is per november 2022 gesloten.

   De Derde Alcoholvrije Slijterij van Nederland, de pop-up locatie in Winkelhof 48 in Leiderdorp is per eind maart 2022 gesloten.

   De Vierde Alcoholvrije Slijterij van Nederland, de pop-up locatie in CityPlaza, Passage 56 in Nieuwegein is per begin mei 2022 gesloten.

   *Inmiddels hebben we nieuwe winkels kunnen openen in Amsterdam, Amersfoort en Tilburg! De actuele openingstijden kun je vinden onder 'Locaties en openingstijden'. 

   Onze missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met lekkere alcoholvrije dranken. Via onze webshop www.nixennix.com bieden we mensen de mogelijkheid om dranken online te bestellen.


   De collectie in de slijterij bestaat uit bieren, wijnen, borrel alternatieven zoals gins en rums, en mixdranken. Onze gasten kunnen in de slijterij van NIX & NIX al deze unieke dranken ontdekken, kopen en direct meenemen. Ook is er de mogelijkheid om gekoelde bieren en wijnen aan te schaffen om direct te nuttigen. In de slijterij kan je vaak allerlei drankjes proeven. Dus als je op zoek bent om met een paar vrienden of familieleden je onder te dompelen in het beste van alcoholvrij kan dat hier goed. 

   Voor onze slijterijen en organisatie zijn we altijd op zoek naar goede collega's. Ben jij zelf (of ken je iemand) die goed connect met mensen, gelooft in de categorie alcoholvrij en met ons een succes wil maken van NIX & NIX? Mail ons dan op werken@nixennix.com!