Doorgaan naar inhoud
Kom proeven in onze slijterijen
Kom proeven in onze slijterijen
5 Tips voor ontspannen feestdagen

5 Tips voor ontspannen feestdagen

Feestdagen zijn natuurlijk fantastisch maar soms zijn de dagen erna vooral uitbuiken en herstellen. We hebben 5 tips om je ook na de feestdagen helemaal super te voelen.

1) Begin elk feestje met een alcoholvrije bubbel of cocktail. Super feestelijk om mee te beginnen en met een aantal voordelen. Je hebt de avond bijvoorbeeld langer de kans om écht bij te praten en daarnaast bevat een alcoholvrije variant tot 80% minder calorieën.

2) Wandelen. De sportschool komt er misschien even niet van maar maak eens een wandeling met elkaar tussen alle lunchen en diners door. Wandelen is een perfecte manier om je lichaam aan het werk te zetten en je hoofd leeg te maken. Daarnaast is het ook ideaal om op een ontspannen manier een serieus gesprek te voeren.

3) Alcoholvrij bier. Wist je dat alcoholvrij bier vol met elektrolyten zitten en daarom dé perfecte sportdrank is. Dat is ook de reden dat de Duitse olympische ploeg alcoholvrij bier drinkt. We hebben een collectie originele speciaalbieren die ideaal zijn voor dat eerste biertje van de dag.

4) Mental health? Hou het gezellig aan tafel met je schoonfamilie ;-) doe een ouderwets spelletje of ga een potje voetballen of kubben met de hele familie.

5) Het laatste drankje van de avond. Kies voor natafelen met een alcoholvrije twist. We hebben dranken zoals de Gnista Barreled Oak en de Three Spirits Nightcap die perfect gaan na elke maaltijd. En het voordeel? Nou dat merk je de volgende dag sowieso.

Vorig artikel Wijn & Spijs pairing voor de feestdagen
Volgend artikel De 5 lekkerste cocktails voor de feestdagen