5 Tips voor ontspannen feestdagen

5 Tips voor ontspannen feestdagen

Feestdagen zijn natuurlijk fantastisch, maar soms bestaan de dagen erna vooral uit uitbuiken en herstellen. We hebben 5 tips om je ook na de feestdagen helemaal super te voelen!

1) Begin elk feestje met een alcoholvrije bubbel of cocktail. Het is super feestelijk om hiermee te beginnen en het heeft ook nog een aantal voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld langer de kans om écht bij te praten. Daarnaast bevat een alcoholvrije variant tot 80% minder calorieën.

2) Ga een stukje wandelen. Misschien komt het er even niet van om naar de sportschool te gaan, maar maak eens een wandeling met elkaar tussen alle lunches en diners door. Wandelen is een perfecte manier om je lichaam aan het werk te zetten en je hoofd leeg te maken. Bovendien is het ook ideaal om op een ontspannen manier een serieus gesprek te voeren.

3) Probeer eens alcoholvrij biertje. Wist je dat alcoholvrij bier vol zit met elektrolyten en daarom dé perfecte sportdrank is? Dat is ook de reden dat de Duitse olympische ploeg alcoholvrij bier drinkt. We hebben een collectie originele speciaalbieren die ideaal zijn voor dat eerste biertje van de dag.

4) Denk aan de mentale gezondheid. Hou het gezellig aan tafel met je schoonfamilie ;-) Speel een ouderwets spelletje of ga een potje voetballen of kubben met de hele familie.

5) Het laatste drankje van de avond. Kies voor natafelen met een alcoholvrije twist. We hebben dranken zoals de Gnista Barreled Oak en de Three Spirits Nightcap die perfect passen na elke maaltijd. En het voordeel? Nou dat merk je de volgende dag sowieso!