Doorgaan naar inhoud
Kom proeven in onze slijterijen
Kom proeven in onze slijterijen
3 tips om mee te drinken als je zwanger bent tijdens de feestdagen

3 tips om mee te drinken als je zwanger bent tijdens de feestdagen

Hoe cool is dit! Jij bent gewoon zwanger tijdens de grootste feestmaand van het jaar. Iedereen wil van je horen hoe het gaat en je krijgt extra veel aandacht. Je wilt vast ook wat lekkers drinken tijdens deze dagen. Wij helpen je graag aan een aantal lekkere dranken zodat jij ook het glas kan heffen – en dat met volledige 0.0 dranken. cheers 🥂

  1. Cocktails. Ben je een G&T fan? Maak dan een cocktail met Abstinence Cape Citrus. Of probeer een heerlijke Spritz gemaakt van Bloedsinaasappel  Aperitif gemixt met een mousserende wijn.
  2. Bubbels. Altijd goed. En genoeg te vieren voor jou toch? We hebben een heerlijke ALT Chardonnay, een klassieke bubbel met licht zure afdronk. Of drink een ALT Rosé, gemaakt van Tempranillo druif en met een frisse afdronk met tonen van watermeloen en aardbei.
  3. Wijnen. Een volle vette Chardonnay, De Cero Chardonnay voor bij de kalkoen rollade of of vis. Of de Leitz Riesling, een lekkere frisse wijn met tonen van citrus en appel. Een zware rode wijn? Geen probleem. De Cero Zinfandel is hiervoor ideaal.
Vorig artikel 5 voordelen van Dry January
Volgend artikel Wijn & Spijs pairing voor de feestdagen